Шанк // Келнер

  • Објавен пред 11 месеци
  • GARSON GUITAR BAR
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ВРАБОТУВАМЕ ПЕРСОНАЛ СО ИСКУСТВО ВО ОВАА ДЕЈНОСТ. ДНЕВНИЦИТЕ СЕ ДВИЖАТ ОД 500 ДО 700 ДЕНАРИ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ИСКУСТВОТО, ВЕШТИНИТЕ И АМБИЦИОЗНОСТА НА КАНДИДАТИТЕ. СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ДА СЕ ЈАВАТ НА 072235215 ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ.

КЛИКНИ