Продавач/ки во Скопје

За компанијата: Брендот Техномаркет се појави на овој пазар како промотор на најсовремената технологија во областа на апаратите за домаќинство, црната (ТВ, аудио, видео) и белата техника, како и IT производите. Првата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Техномаркет Македонија ДООЕЛ Скопје:

Продавач/ки - Штип - Продавач/ки во Струмица - Продавач/ки во Кочани - Продавач/ки во Скопје

ДППУ ТЕХНОМАРКЕТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје е брзо растечка компанија која нуди можност за постојан развој и професионално усовршување на своите вработени.

ТЕХНОМАРКЕТ  распишува оглас за вработување на ПРОДАВАЧИ во Скопје

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС; 
  • Пожелно е претходно работно искуство во продажба на бела техника, ТВ, аудио и видео опрема; 
  • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer; 
  • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност.

Што нудиме:

  • Работа во 2 смени - 40 часа неделно;
  • Редовни месечни примања и додатоци согласно Закон и бонуси за успешно работење,
  • Обуки и напредок во кариерата
  • Изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака: Оглас за продавач во Техномаркет Скопје .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »