ГОТВАЧ

  • Објавен пред 6 месеци
  • Fitness House
  • Активен до 23.01.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

FITNESS HOUSE има потреба од:

ГОТВАЧ 

Кандитатот треба да ги поседува следните особини:

  • Задолжително предходно работно искуство во кујна;
  • Позитивна и педантна личност;
  • Тимска работа и професионален одност со колеги и клиент

Услови за работа:

  • 6 работни дена во неделата;
  • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија на filip@fitnesshouse.mk

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

КЛИКНИ