Возач за внатрешен транспорт МК со Е категорија

  • Објавен пред 6 месеци
  • TANIGO SPED
  • Активен до 04.05.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Се бара возач со Е категорија за работа во Македонија. Транспорт на прашкасти матријали (цемент, пепел, филер, гипс и др) со цистерни. Солидна заработка и редовна исплата. Пожелно искуство за работа со цистерни од тој тип.

КЛИКНИ