Овластен сервисер за фискални апарати

  • Објавен пред 5 месеци
  • Давид компјутери
  • Активен до 17.09.2019
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Струга

Фирмата Давид Компјутери ДООЕЛ вработува

Овластен сервисер за фискални апарати во Сервисен центар Струга

со и без работно искуство

Потребни вештини:

  • најмалку ССС- предност електротехника
  • познавање и работа со основни програми-Word, Excel 
  • комуникациски способности
  • тимска работа
  • возачка дозвола Б категорија

Нудиме солидна плата на ниво на работата, обуки.

Вашето CV пратете го на емаил: info@david.com.mk со назнака Сервисер
 

КЛИКНИ