Лица за директна продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • IMPERIAL EURO GROUP
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Странска фирма со седиште во Македонија има потреба од повеќе лица за директна продажба на медицински производи на големо и мало.Нудиме европски плати и бонуси. Потребни квалификацији: 1. старосна граница до 30 години 2.возачка дозвола Б категорија се смета за предност 3.комуникативност,иновативност,продажни вештини 

Сите заинтересирани да пратат CV на маил imperialeurogroupsk@yahoo.com 

 Бр. за контакт 078 359 152

КЛИКНИ