Оператор на лента - Бунарџик

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 19.10.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

ПАВ Мотиви за свој клиент, меѓународна реномирана компанија од автомобилската индустрија бара

 Оператор за финална доработка на готов производ 

Задачи:

 • Следење на инструкции
 • Производство на делови во согласност со рабоните инструкции 
 • Контрола на производите во согласност со описот на работното место (критериуми за прифатливост, посебно на екипирано PCB) и во согласност со спецификација на производо
 • Примена на производствениот опсег, како што е опишано на описот за работно место
 • Употреба на авто-контрола, поврзана со работното место
 • Да се направи првото ниво за одржување
 • Да се пополнат документите за мониторинг кои што се врзани за работното место
 • Да се обезбеди инструкциите да бидат добро (прецизно) пренесени на следниот тим
 • Да се следи 5s и одржува чисто работното место
 • Работи во флексибилни смени (дополнителни или откажани смени во зависност од побарувањата)
 • Ги почитува и следи правилата за реагирање при проблеми на работната средина

Квалитети:

 • Да се почитуваат инструкциите кои се однесуваат на ESD
 • Да се почитуваат правилата кои се однесуваат на дефекти или „шкарт“
 • Почитување на правилата за ракување со производите
 • Да се осигура одржување на работно место: среденост, ред, чистота
 • Да се следат процедурите за реакција во случај на дефекти во процесот

Образование/Компетенции

Образование:

 • Завршено средно образование, предност искуство во производство на електронска опрема

Искуство:

 • Без искуство

Компетенции:

 • Самостојно работење (секојдневна работа), дури и без постојани конкретни упатства
 • Познавање и проследување на информации поврзани со работата
 • Поддршка на тимските одлуки. Проследување информации. Создавање кооперативна атмосфера во својата област на одговорност и со останатите оддели

Нудиме:

 • Плата: 15 649 мкд,нето плус

 • Надомест за работа во 3 смени (понеделник-петок).

 • Организиран превоз и храна.

Како да се аплицира:

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака ОПЕРАТОР НА ЛЕНТА

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработувa неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.