Продавачка

  • Објавен пред 4 месеци
  • Крш
  • Активен до 15.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Специјализирана продавница за играчки и бебешка опрема Крш поради отварање на нова продавница има потреба од мотивирани и комуникативни особи за работа

КЛИКНИ