Асистент сметководител

За компанијата: Ековис е водечка глобална консултантска фирма со потекло од Континентална Европа. Има над 7.500 луѓе кои работат во над 75 земји. Неговиот консултантски фокус и основните надлежности лежат во областите... повеќе за компанијата »

АСИСТЕНТ СМЕТКОВОДИТЕЛ

- број на работни места 2

- можност за аплицирање со и без работно искуство

- познавање на англиски јазик

- познавање на Microsoft office