Архитект-дизајнер

  • Објавен пред 7 месеци
  • СМП Инженеринг
  • Активен до 23.11.2019
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Потребен е архитект со или без работно искуство. Кандидатот треба да има одлично познавање на англиски јазик, биде комуникативен, креативен и одговорен.

Припрема на фајлови за принтање во Adobe Illustrator или друг програм.

Од програми потребно е целосно или делумно познавање на: Autocad, Sketchup, V-ray, Lumion, Indesign

CV пратете на smp.engineering@yahoo.com.
Само селектираните кандидати ке бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ