Помошник монтер на клима уреди

За компанијата: Најголем избор на високо квалитетни и економични клима уреди од најпознати светски и регионални брендови. повеќе за компанијата »

КЛИМИ.мк како дел од реномираниот бренд на ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ поради проширување тимот објавува оглас за отворено работно место на позиција ПОМОШНИК МОНТЕР  на клима уреди.

ОПИС НА ЗАДАЧИ:

Помош при монтажа на резиденцијални и комерцијални уреди за климатизација.

Помош при Сервис и одржување на уреди за климатизација.

Обезбедување квалитетна поддршка/едукација кон крајните корисници и помош поврзани со производите кои ги нудиме.

Работа во 1ва смена.

 

БАРАНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:

Минимум средно завршено образование
Возачка дозвола мин. Б-категорија

 

ПРЕДНОСТ ЌЕ ИМААМ КАНДИДАТИТЕ:

Претходно искуство со монтажа/сервис на клима уреди и/или фриготехника.

Познавање на работа на клима уреди и фриготехника.

 

Доколку сте заинтересирани за оваа работна позиција ве молиме испратете ја вашата апликација електронски на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] или побарајте не телефонски на следниот телефонски број: 070/731-353.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »