Општ работник со познавање на дрвени подови

  • Објавен пред 7 месеци
  • Jork Invest
  • Активен до 25.04.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Balkan Floors by Jork Invest има потреба од:

ОПШТ РАБОТНИК

Потребни квалификации:

  • Возраст до 30 год.
  • Возачка дозвола Б категорија 
  • Познавање на работа и обработка со дрво и дрвени подови (ќе се смета за предност)
  • Работно искуство (пожелно)

Плата: по договор

Сите заинтересирани кандидати нека го испратат своето CV на: info@jorkinvest.com

 

 

КЛИКНИ