Оператори за Кочани

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

ОПЕРАТОРИ ЗА УПЛАТНО МЕСТО ВО ШТИП

 ОПЕРАТОРИ НА УПЛАТНИ МЕСТА

Основни должности:

Прием на уплатa и исплата на добитни тикети
Комуникација со играчи и давање потребни информации поврзани со услуги, резултати, услови и начин на играње
Грижа за безбедност на парични средства, како и грижа за опрема и уредите на уплатното место
Принтање резултати, дневни понуди и додатоци, ажурирање огласна табла, уклучување пренос од спортски настани
Припрема на топли и ладни пијалоци и послужување клиенти
Работа на фискална каса
Прием и проверка на роба и испратници од добавувачите
Одржување хигиена на шалтерот, шанкот и уплатното место
Услови:

IV степен стручна спрема
Одлично познавање на работа со компјутер
Одговорност, лојалност, професионалност
Совесност, самодисциплинираност, прилагодливост
Смиреност, сталоженост, комуникативност
Насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа
Доколку сакате да бидете дел од тимот на ЕВРОТИП, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија , Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e-маил hr@evrotip.mk 
Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

КЛИКНИ