СМЕТКОВОДИТЕЛ

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Сметководствено Биро повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Бајрами Гроуп
  • Активен до 30.11.2022
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје

 

Сметководителот делува и работи во насока на спроведување на сите административни и сметководствени активности и обврски за беспрекорно функционирање на Секторот за сметководство и финансии. 

Нашиот тим се состои од 4 професионалци од областа на финансии. Нудиме навремена и квалитетна услуга за нашите клиенти.

Поради брз раст на компанијата, повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата:

СМЕТКОВОДИТЕЛКИ (2 извршители)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »