Asistent të menaxherit

За компанијата: Advanced FUE Clinics ndodhet ne zemer te qytetit ne nje klinike moderne dhe inovatore e cila perdor metodat me te avancuara per Mbjelljen e Flokut me rezultate natyrale dhe te perhershme me nje floke qe... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Аdvanced FUE Clinic Skopje
  • Активен до 25.11.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Advanced FUE clinic Shkup ka nevoje per asistent te menaxherit

  • te kete te kryer shkollimin e larte
  • te zoteroje gjuhen shqipe, gjuhen maqedone dhe gjuhen angleze 
  • te kete njohuri te pergjithshme kompjuterike
  • te kete aftesi te komunukimit dhe bashkepunimit