СТОЛАР/СКЛОПУВАЧ, ФРЕЗАЧ, ОПШТ РАБОТНИК, ИНЖИНЕР

 • Објавен пред 5 месеци
 • Бујото
 • Активен до 15.09.2019
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

Фирмата БУЈОТО има потреба од:

ИНЖИНЕР, СТОЛАР/СКЛОПУВАЧ, ФРЕЗАЧ, ОПШТ РАБОТНИК

со или без работно искуство.

Одговорности и работни задачи за инжинер

 • Работа во AutoCad 2D
 • Изработка на техничка докумнетација према добиен налог
 • Спроведување на налог за изработка во производство и следење низ фази
 • Контрола на изработен проект

Одговорности и работни задачи за столар/склопување

 • Читање техничка документација (цртежи, димензии, налози)
 • Работа со рачен и електричен алат за склопување на мебел
 • Монтирање на готов производ

Одговорности и работни задачи за фрезач

 • Изработка на обработки на рабови, агли, нутови и други разни операции према потребите на налогот на класична столарска фрез машина, циркулар и мала рачна фреза.

Одговорности и работни задачи за општ работник:

 • Стругање
 • Чистење и пакување на елементи
 • Асистирање на машина
 • Утовар/Истовар на роба

Што нудиме?

 • Можност за обука и напредување
 • Почетна нето плата од 22.000 денари за инжинер.
 • Почетна нето плата од 22.000 денари за столар.
 • Почетна нето плата од 20.000 денари за фрезач.
 • Почетна нето плата од 14.000 денари за општ работник со можност за напредок при покажан афинитет кон учење на работата и видлив прогрес.
 • Позитивна и флексибилна работна атмосфера
 • Работно време од 8:15 до 16:15; пауза за појадок од 30 минути и пауза за кафе од 10 минути.

Што бараме?

 • Сериозен и одговорен пристап кон работата
 • Точност и редовност
 • Читање технички цртежи ќе се смета за предност

Вашите CV-ја испратете ги на e-mail или оставете ги во нашиот продажен салон на ул. Трета Македонска Бригада во нас. Аеродром, спроти Американ Колеџ до зградите на Џевахир.

Задолжително CV испратете на: vrabotuvanje@bujoto.com.mk.

КЛИКНИ