Перач на возила

Активни огласи од ТОЈОТА АВТО ЦЕНТАР ДООЕЛ Скопје:

Продажба на возила во Toyota Авто Центар

Работни обврски:

  • Миење и чистење на патнички и лесни товарни возила (надворешно и внатрешно, хемиско чистење)
  • Деконзервација на нови возила
  • Одржување/ чистење на работното место и објектот на пералната
  • Активна соработка и комуникација со соработниците во продажба, механичарски и лимаро-фарбарски сервис.

Карактеристики на работникот:

  • Работно искуство од минимум 1 година на иста или слична работна позиција
  • Способност за работа во забрзано и динамично опкружување
  • Возачка дозвола Б категорија

Локација, Скопје

Вашата професионална биографија испратете ја на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Огласот е активен до 07/12/2021.

 

Detyrat e punës:

• Larja dhe pastrimi i automjeteve të  pasagjerëve dhe makinave për ngarkim të leht (të jashtëm dhe të brendshëm, pastrim kimik)

• Dekonservimi i automjeteve të reja

• Mirëmbajtja/pastrimi i vendit të punës dhe i lavazhit

• Bashkëpunim dhe komunikim aktiv me bashkëpunëtorët e shitjes, shërbimi mekanik dhe shërbimi i lyerjes dhe llamarinës.

Karakteristikat e punonjësit:

• Përvojë pune të paktën 1 vit në të njëjtin pozicion pune ose të ngjajshëm

• Aftësi për të punuar në në ambient  dinamik

• Leje qarkulimi kategoria B

 

Vendi, Shkup

 

Dërgoni biografinë tuaj profesionale në: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Shpallja është aktive deri më 07.12.2021.