Шанкер на бифе со готова храна

  • Објавен пред 4 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кинески ресторан во City mall и во Рамстор има потреба од ШАНКЕРИ НА БИФЕ со готова храна.

Потребно е основно познавање на Англиски јазик.

Плата 24.000 денари.

КЛИКНИ