Персонал за во производство

  • Објавен пред 5 месеци
  • Slatkarnica 511
  • Активен до 31.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Слаткарница 511 има потреба од персонал во производство, со и без работно искуство.

За подетални информации јавете се на 070 350 511.

КЛИКНИ