Продавач во малопродажен објект Скопје

"БАКО" има потреба од вработување на кандидати на работна позиција: ПРОДАВАЧИ ВО ПРОДАВНИЦА во Скопје.

Потребни квалификации:

  • најмалку завршено ССС
  • желба за работа во тим
  • желба за напредување и надградување на кариерата. 

Работата ќе се одвива во смени со следниот распоред на работно време: 1 смена: од 08:00 до 16:00 часот, Меѓусмена: од 12:00 до 20:00 часот, 2 смена: од 16:00 до 00:00 часот. 

Вработувањето е на неопределено време. 

Кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените критериуми треба да испратат CV на vrabotuvanje@bako.mk со назнака "ПРОДАВАЧ ВО Велес" или да го достават во продавницата.

КЛИКНИ