МЕДИЈА ПЛАНЕТ ДОО: Продавач/ка

Продавач/ка

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

- 2 продавачки (постојано вработување),

- 3 презентерки со и без работно искуство од 20- 30 год.

Дополнителни информации на телефон: 077/426-021, mail:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Ние ви нудиме:

- Редовни месечни примања, додатоци и бонуси за успешно исполнети резултатаи,

- Обуки, тренинзи, можност за постојан развој и професионално усовршување.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »