Медицински Претставник

  • Објавен пред еден месец
  • Бета Фарм
  • Активен до 02.07.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Цела Македонија

(преземи го огласот како слика)

Компанијата БЕТА ФАРМ ДООЕЛ Скопје, генерален увозник и дистрибутер за производите на САЛУС-ХАУС Германија  објавува оглас за вработување на

  • Медицински претставник - 1 (еден) извршител   за реон    Прилеп, Битола, Охрид, Струга, Кичево

Потребни квалификации:

 ВСС -    Завршен Медицински, Стоматолошки или Фармацевтски Факултет; 

 Работно искуство како претставник ќе се смета за предност;

За оваа работна позиција пожелно  (не задолжително) е кандидатите да се со живеалиште во некој од споменатите градови;

  Возачка дозвола Б - категорија;

 Висок степен на одговорност, ефикасност и ефективност

Работно време - од 08:00 часот до 16:00 часот, од понеделник до петок.  

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија (CV) - БЕЗ СЛИКА на е-маил [email protected]