Готвачи

 • Објавен пред 7 месеци
 • ETON JSC
 • Активен до 22.02.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Цела Македонија

Гранд Хотел Велинград (www.grandhotelvelingrad.com) веќе 12 години е меѓу лидерите во Спа туризмот во Бугарија.

Како комплекс од хотели, минерални базени, СПА и ноќен клуб со пијано бар, ние имаме амбиција за водечка позиција во нашата област. По сериозното реновирање и реконструкција во 2018 година на хотелската инфраструктура, сега е време за промени.

Веќе со нова визија, Гранд Хотел Велинград има потреба од:

ГОТВАЧИ

Вашите главни одговорности и задачи се:

 • Приготвување на сите оброци од менито во ресторанот;
 • Запазување на рецептите, односно квалитет и квантитет на користените производи;
 • Грижа за складирање на производи, полупроизводи и готови производи според технолошките и санитарните барања;
 • Обезбедување квалитетна и навремена испорака на храна и усогласеност со внатрешните стандарди и инструкции на компанијата;
 • Одговорен за правилна подготовка на храна со строго почитување на стандардот за подготвување и испорака на храна;
 • Одлично познавање на составот, начинот и времето на подготовка на јадењата, како и нивниот изглед,
 • Познавање на организацијата на работата на блок.

Потребни квалификации:

 • Претходно искуство на позиција Готвач во ресторан на хотел или ресторан од висока категорија;
 • Искуство во работа на блок-маса и а ла карт
 • Способност за тимска работа.

Доколку имате желба да станете дел од нашиот тим, можете да аплицирате со праќање CV на следниот e-mail: info@grandhotelvelingrad.com

За дополнителни информации на тел: 00359 882 506 796.

Повеќе за Гранд Хотел Велинград можете да погледнете на следниот линк: www.grandhotelvelingrad.com

КЛИКНИ