Електро/машински инженер

 • Објавен пред 6 дена
 • Алмакос Клима
 • Активен до 08.12.2021
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Цела Македонија

Алмакос Клима е официјален агент за продажба за Албанија, Македонија и Косово на Daikin производите на светски познатиот бренд Daikin со седиште во Гостивар. 

Опис на позицијата:

 • техничка и комерцијална поддршка за нашите партнери
 • Активно барање на нови проекти
 • промовирање на Daikin решенијата на инвеститори, градежници, архитекти, дизајнери и сл. 
 • Зајакнување на Daikin брендот во Албанија, Македонија и Косово
 • Развој, поддршка и дијагностицирање на постоечки и идни проекти
 • Постојано надоградување со знаење на Daikin производите

Што нудиме?

 • Исклучително позитивна работна атмосфера
 • Можност за кариерно напредување
 • Интернационално искуство

Не се двоумете и испратете ни ваша кратка биографија на  [најави се за да го видиш е-маилот]