Специјалист за набавка

За компанијата: Ние имаме 40 канцеларии во 20 земји и воедно сме зачетници во професионалното советување на територијата на источна Европа. Нашата разгранета мрежа и широката палета на услуги кои ги пружаме гарантира... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • HILL International
 • Активен до 31.07.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

HILL Skopje за нашиот клиент WURTH Macedonia, бара самостојна, организирана и проактивна личност за позицијата Специјалист за набавка.

Нашиот клиент WURTH Macedonia е дел од меѓународната WURTH Група со седиште во Германија и Швајцарија која се занимава со продажба на технички производи со примена во авто, метална, дрвена индустрија и градежништво. Поради проширување на нивниот тим во Скопје, бараме

                                                          Специјалист за набавка

Одговорности:

 • Активно учество во целокупниот процес на набавки
 • Анализирање на пазарот за достапност на тековни и идни набавки
 • Подготвување на нарачки за набавка на производи
 • Следење и анализа на постоечкиот лагер на производи
 • Одржување контакт со добавувачи и организација на транспорт
 • Подготовка на извештаи поврзани со достапност на артикли и залиха

Квалификации:

 • BCC од областа на организациски науки или технички науки
 • Одлично познавање на Англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б – категорија
 • Интерес и искуство во решавање на нумерички задачи

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична и тимски ориентирана средина која промовира достигнувања, успех и ориентација кон купувачот.

Доколку сметате дека ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 30.07.21, со назнака за позицијата.

                                            E - mail: [email protected]

                                                                     www.hill.mk

                                         Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/4, 1000 Скопје

                                                       тел/факс: 02/3296-481