Механичар/ Електричар/Електроничар

  • Објавен пред 3 недели
  • ДМ ТРАНС
  • Активен до 08.05.2021
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Скопје

Д-М Транс DAF - Македонија има потреба од следниве работни позиции:

- Механичар

- Електричар/ Електроничар

Апликациите можете да ги испраќате на следниов е-mail : [email protected]