Ѕидаро-Тесари

  • Објавен пред 8 месеци
  • KrAn Inzenering
  • Активен до 13.10.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежната компанија КрАн инженеринг од Скопје има потреба од ѕидаро-тесари за работа на објекти во Скопје. За било какви информации контактирајте не на 070/264-903 или 075/438-348

КЛИКНИ