Помошник во кујна

  • Објавен пред 4 дена
  • Киносенс
  • Активен до 28.09.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Киносенс:

Аниматор

Pizza Place има потреба од проширување на својот тим, за работно место помошник во кујна во погон во Визбегово.
Организиран превоз, работа во две смени,
Потребнa е професионалност и желба за работа, со или без работно искуство. 

Сите заинтересирани можат да аплицираат на следнава e-mail adresa

[email protected]