ГРАДЕЖНА ФИРМА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ

  • Објавен пред 4 месеци
  • Orbita Construction
  • Активен до 11.11.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна фирма има потреба од градежни лимари, бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери.

email - orbitakon@gmail.com 

телефон - 078-380-816 Елена

КЛИКНИ