Доставувач - Курир

  • Објавен пред 8 месеци
  • БРЗА ПРАТКА
  • Активен до 14.07.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од курир/доставувач за територија на град Скопје - Чаир, Бутел, Радишани,Шутка и околните места на Скопска Црна Гора.

Услови:

Завршено минимум средно образование
Возачка дозвола Б категорија
Познавање на градот - наведените реони (Пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција)Личен профил:

Вредна и одговорна личност
Деловна култура
Способност за индивидуална и тимска работа
Лојалност и флексибилностОдговорности и задачи:

Утовар/истовар, превземање и доставување на пратки
Водење на уредна документација
Одговорност за проток на праткиОсновна плата: 15.000 денари + Бонус на превземени пратки

Вашата професионална биографија испратете ја со назнака „Курир Скопје - Чаир“ маил адреса contact@brzapratka.com

Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!

КЛИКНИ