АСИСТЕНТ ВО ПРОДАЖБА ВО СИТИ МОЛ

ТОМ ТАИЛОР ГРОУП

Биди и ти дел од нашиот тим!

Бараме професионални, иновативни и комуникативни луѓе кои ја сакаат модата и уживаат во комуникација со луѓе.

Бидете во чекор со модата и запознајте ги одблиску светските модни трендови.

Вашето искуство е приоритетно, но ние сме отворени да работиме и со личности кои се спремни да учат и да се надградуваат себеси.

За таа цел ТОМ ТАИЛОР објавува оглас во нашите продавници во Скопје - Сити Мол и Капитол Мол за следната позиција: АСИСТЕНТ ВО ПРОДАЖБА.

Услови:

  • минимум средно образование
  • работа со комјутери
  • искуство во продажба 1 година
  • нагласени комуникациски техники и весштини
  • мотивација за работа во тим

Ние нудиме:

  • 15.350 + бонуси

Контакт емаил: mktomtailorcitymallskopje@tom-tailor.mk

КЛИКНИ