Девојки за работа на бензиска пумпа, Келнер, работници за во перлна

  • Објавен пред 6 месеци
  • Салида Петрол
  • Активен до 12.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Прилеп

Хотел Салида со локација кај економскиот факултет во Прилеп има потреба од девојки за работа на бензиска пумпа,келнер и работници за во перална,со и без работно искуство.

Телефонски број за контакт : 048/401-333 ; 070/259-509

 

КЛИКНИ