Оператор за прием на рекламации

 • Објавен пред 9 месеци
 • Сервис Македонија
 • Активен до 15.07.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Сервис Македонија:

Сервисер за бела техника - Скопје

Друштвото за сервисирање и одржување на електронски уреди за широка потрошувачка СЕРВИС МАКЕДОНИЈА, распишува оглас за вработување на:

 

Оператор за прием на рекламации

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:

 • ССС/ВСС
 • Поседување на одлични вербални способности и вештини на ефективна комуникација со клиенти
 • Претходно работно искуство и познавање на апарати за домаќинство ќе се смета за предност
 • Добро познавање на англиски јазик ( усно и писмено ) 
 • Познавање на албанскиот јазик ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на работа во MS Office
 • Аналитичност, објективност, тимски работник
 • Систематичност, организираност, иницијативност

 

Одговорност и работни задачи:

 • Прием на клиенти и производи поради рекламација
 • Пружање телефонска помош и помагање на клиентите во однос на ракувањето и проблемите кои клиентите ги имаат со уредот кој се рекламира
 • Основна проверка на рекламираниот производ за да се утврди правилната инсталација и приклучување на истиот
 • Отварање, проследување и контрола на сервисни налози се до нивно конечно решавање
 • Комуникација и контрола на Овластените сервисни центри со цел подобрување на квалитетот и намалување на времетраењето на извршувањето на услугите
 • Пратење на трендовите на проблемите со производите и соодветна реакција кај сите поврзани субјекти
 • Подготвување на тековни и периодични извештаи

 

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Континуирана обука
 • Работно време: 40 часа неделно

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија на:

vrabotuvanje@servismakedonija.mk со назнака "Оператор за прием на рекламации". Огласот е активен до 15.07.2018 година

 

Општи правила за аплицирање:

 • Именување на документ за аплицирање - CV ( име и презиме на апликантот ) 
 • Назнака за позицијата за која се алпицира

 

 

КЛИКНИ