Дистрибутер за реон Штип

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за следната работна позиција:

Дистрибутер за реонот Штип

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • продажба и наплата на реон во Штип

Барања за позицијата:

 • Средно образование;
 • Возачка дозвола од Ц категорија;
 • Постојано живеалиште во горенаведениот реон;
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим;
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност.

Компанијата нуди:

 • Стимулативен финансиски пакет;
 • Дополнителни бонуси;
 • Обуки и можност за професионално напредување;
 • Динамична и професионална работна средина;
 • Тимска атмосфера.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се на телефонскиот број 076484230, секој работен ден од 8 до 16 часот, најдоцна до 1.10.2022.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »