Продавач/ка

  • Објавен пред 11 месеци
  • Д.П.Т.У. РЕПТИЛ ДООЕЛ
  • Активен до 20.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ДПТУ РЕПТИЛ ДООЕЛ има потреба од нови вработени за работната позиција Продавач/ка.

Потребни кавалификации:

  • ССС средно образование;
  • со и без работно искуство;
  • основно познавање на компјутери;
  • способност за индивидуална и тимска работа;
  • способност за работа во смени.

АДРЕСА: ул. Пандил Шишков 1/1, Скопје

Е-ПОШТА: info@reptilmarketi.mk

КЛИКНИ