Работа за столари, монтери и општи работници

  • Објавен пред 8 месеци
  • Мебел Центар Груп
  • Активен до 27.04.2017
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Потребни се столари-монтери и општи работници во новоотворена фирма за производство на мебел, со и без работно искуство.

Фирмата се наоѓа во населба Драчево,Скопје, во близина на погонот на Marles.

КЛИКНИ