Административно лице во дејност осигурување

Потребни квалификации:

- ССС (средно) или ВСС (високо) образование

- Познавање на компјутери (MS Office)

- желба за учење и совладување на нови апликации и знаења од областа за работење (осигурување)

- со или без работно искуство (претходно работно искуство ќе се смета како предност)

 

Обврски и одговорности:

- Административно работење

- Работа со клиенти

- совладување и работа на апликации и софтвери потребни за извршување на работните задачи

- водење на благајна/ работа со фискална каса и пост терминал

Ние нудиме:

- редовно вработување

- работно време од 08:00 - 16:00 h (понеделник до петок)

- канцелариска работа

- бесплатна обука (за потребите на работењето)

Сите заинтересирани кандидати да го достават своето СV на следната маил адреса adm.osiguruvanje@gmail.com најдоцна до понеделник 14.08.2017г.

 

КЛИКНИ