Ласер Мед: ФИЗИОТЕРАПЕВТ

ФИЗИОТЕРАПЕВТ

За компанијата: ЦЕНТАР ЗА ФИЗИКАЛНА И КИНЕЗИТЕРАПИЈА повеќе за компанијата »

Центар за физикална и кинезитерапија ЛАСЕР МЕД- Скопје,

вработува ФИЗИОТЕРАПЕВТ со или без работно искуство.

Заинтересираните кандидати своето CV можат да го испратат на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »