Координатор на магацин

 • Објавен пред 11 месеци
 • MY:TIME
 • Активен до 24.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Најголемиот ланец на малопродажни салони за брендирани часовници и накит во Македонија – MY:TIME има потреба од: 

 

Координатор на магацин


Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Високо образование, 
 • Возачка дозвола, Б категорија,
 • Високо познавање на Англиски јазик,
 • Способност за организација и координација на тим,
 • Способност за планирање,
 • Напредно познавање на работа со компјутер, куцање и документација,
 • Познавање на алатките на Microsoft Office,
 • Способност за работа со луксузни и нежни производи кои се волуменозно мали и бараат внимание при работата,
 • Претходно искуство во работа со магацински документи ќе се смета за предност.

 

Одговорностите на Координаторот на магацин опфаќаат:

 • Одржување на магацинот во уредна и чиста состојба,
 • Прием на роба,
 • Влез/Излез на роба,
 • Изготвување шифри и декларации за производите,
 • Изготвување на книговодствени документи,
 • Администрирање на попис,
 • Работа со луксузни и нежни производи кои се волуменозно мали и бараат внимание при работата.
 • Производите на MY:TIME опфаќаат рачни часовници, накит, пенкала и приврзоци кои бараат внимателно ракување.

 

Работни услови:

 • Работно време:  понеделник до петок, 09:00 – 17:00ч.

 

Доколку сте чесна, културна и трудољубива личност која е подготвена да одговори на секојдневните предизвици на магацинското работење, аплицирајте на овој оглас на следниот маил: hr@watchid.mk 


Ќе бидат исконтактирани единствено кандидатите кои ќе влезат во потесен избор. 

КЛИКНИ