Дистрибутер за реон Скопје

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје
 • Активен до 23.07.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје:

Дистрибутер за реон Скопје - Помошник магационер

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална  и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за следната работна позиција:

Дистрибутер за реонот Скопје 

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • продажба и наплата на реон во Скопје

Барања за позицијата:

 • Средно образование
 • Возачка дозвола исклучиво од Ц категорија
 • Постојано живеалиште во горенаведениот реон
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [email protected], најдоцна до 23.07.2021.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.