Project Doctor

За компанијата: Бехтел со партнерот ENKA се избрани од Владата на Северна Македонија да изградат два нови автопати во земјата. Првиот, познат како коридор 8, е рута исток-запад што ги поврзува Јадранското Море и Црното... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Бехтел со партнерот ENKA се избрани од Владата на Северна Македонија да изградат два нови автопати во земјата. Првиот, познат како коридор 8, е рута исток-запад што ги поврзува Јадранското Море и Црното Море преку Албанија, Северна Македонија и Бугарија. Вториот, познат како коридор 10 е клучна компонента на Паневропскиот транспортен коридор 10, кој ги поврзува Австрија, Унгарија, Словенија, Хрватска, Србија, Бугарија, Северна Македонија и Грција. Новите автопатишта ќе бидат вкупно 110 километри (68 милји).

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »