Пицер, Доставувач, Конобарки

  • Објавен пред 6 месеци
  • Ресторан Гет Трејд
  • Активен до 15.02.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Гет Кафе има потреба од персонал за работа на повеќе позиции со и без работно искуство

- Пицер (со работно искуство)

- Помосник за во кујна (со и без искуство)

- Доставувач на храна со возачка дозвола Б категорија(со и без искуство)

- Конобарки (со искуство)

- Шанкери (со искуство)

КЛИКНИ