Персонал за продажба

  • Објавен пред една недела
  • Адја Метал
  • Активен до 23.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

СЕ БАРА ЛИЧНОСТ ЗА ПРОДАЖБА ВО ПРОДАВНИЦА ЗА ОКОВ ЗА МЕБЕЛ.

ПОЖЕЛНО Е ДА ИМА РАБОТНО ИСКУСТВО И ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА.

ВАШЕТО CV ИСПРАТЕТЕ ГО НА [email protected]

ЗА ДА ВИДИТЕ СО ШТО СЕ ЗАНИМАВА КОМПАНИЈАТА ПОСЕТЕТЕ ЈА СТРАНИЦАТА WWW.PLATIN.COM.MK.