Хигиеничар

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Македонијатурист АД Скопје  подружница  Бест Вестерн Хотел „Турист“ има потреба од 

Хигиеничари

Потребни квалификации:

  • Претходно искуство ќе се смета за предност
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »