Советник за продажба во Кавадарци

За компанијата: Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Прима Мебел ДОО:

Раководител на магацин

(преземи го огласот како слика)

     

  Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија 7. Во дури 8 фабрики во Хрватска и во странство произведуваме мебел за целокупно опремување на домовите, апартмани, викендици, хотели и работни простори.  На тој начин имаме вработено преку 2000 работници од разни профили и подрачја на стручност.

 Поради отворање на нов салон во Кавадарци, имаме потреба за проширување на тимот, бараме компетентни и добро обучени луѓе насочени кон остравување на резултати, склони на тимска соработка со желба за нови знаења и вештини, и кои би биле заинтересирани за работната позиција:        

 

    

                                                                  Советник за продажба

 

Локација: Кавадарци

 

Твоите работни обврски вклучуваат:

- Комуникација со потрошувачи;

- Испитување на потребите на потрошувачите (стилски, естетски, функционални);

- Презентирање на производите и продажно советување;

- Давање решение за потрошувачот и креирање на понуда;

- Грижа за изгледот, исправноста и уредноста на производите и салонот;

- Грижа за декорацијата и промена на цена;

- Посета на домот на потрошувачот заради земање на мерки согласно договорениот проект со кој ќе се разработи детално дизајнот на идниот ентериер;

- Испитување на задоволството на купувачот;

 

Твојот профил треба да биде:

- Сакаш мебел, внатрешно уредување и дизајн;

- Имаш позитивен став;

- Флесибилен си и спремен за учење;

- Спремен си за работа во динамична средина;

- Спремен си за тимска работа;

- Имаш работно искуство на иста или слична позиција;

- Имаш одлични комуникациски и продажни вештини;

- Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи;

- Си мотивирана и стабилна личност;

- Предност е но не е пресудно да поседуваш искуство од програмите за дизајн на внатрешно уредување;

 

Нудиме:

-   Едукација и опкружување кое потикнува личен и професионален развој;

-   Работа во динамична средина – предизвикувачки и разновидни работни задачи;

-   Стимулативни примања;

-   Систем на наградување на успешните вработени.

 

Биди тоа што си бидејќи го цениме твојот труд.

Цел е да дадеш најдобро од себе, биди таков како што си. Оствари се себеси, исполни и препознај ги своите вредности и примени ги во секојдневниот живот и работа. Ако си задоволен со својата работа, ќе бидеш задоволен и со животот. Тука сме да ти помогнеме на твојот пат кон успехот и остварување на целите. Твојот успех е и наш успех. Од ден до ден, ќе следиме, мотивираме, наградуваме и веруваме во тебе. Ти ја даваме подршката и довербата. Те цениме и разбираме. Се што работиш е важно.

Доколку сакате да станете дел од професионалниот и креативен тим кој што секогаш е инспириран и мотивиран при осмислувањето на решенија за целосно опремување на домот со фокус на желбите и потребите на купувачите Вашата Професионална Биографија (CV) може да ја доставите на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака советник за продажба  во Кавадарци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »