Продажен асистент

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување, за потребите на својот клиент “Италекс Инженеринг” компанија која што е поим за врвен квалитет, креативност и услуга во рамки на италијанската керамика, санитарија и опрема за бањи на македонскиот пазар, објавува оглас за:

 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ

 

Опис на работните задачи

 • Продажба , услужување и грижа за купувачите
 • Грижа и одржување на инвентарот и продажната стока во објектот
 • Административни активности поврзани со секојдневното функционирање на работното место

 

Опис на профил:

 • Работа со компјутери, познавање на MS Office пакет
 • Социјални медиуми предност, но не и услов
 • Предност кандидати кои имаат познавање од програми за цртање, како AutoCAD
 • Искуство со продажба или развиени продажни вештини
 • Комуникативна и креативна
 • Висок степен на одговорност и иницијатива во работењето
 • Желба за развој, учење и стекнување на нови знаења

 

Ние како фирма обезбедуваме:

 • Работа во 2 смени и преку 1 сабота
 • празници не се работи
 • конкурентна плата
 • колективно осигурување

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ или со порака на Viber: +389 78 479 313

 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »