Секретар/ка асистент

  • Објавен пред 10 месеци
  • БРЗА ПРАТКА ДОО
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка вработува секретар/ка асистент во Скопје со или без работно искуство.

Плата од 15.000 - 24.000 денари, работно време од 9 до 17 часот. Работната позиција е во населба Аеродром.

 

Потребни квалификации и вештини:

  • Минимум ссс
  • Работа со компјутери (Word, Excel)
  • Желба за напредување и упорност во работењето
  • Способност за барање на понуди и нивна процена, изработка на конкретни бизнис планови и цели како и нивно воспоставување во однос на вработените, решавање на нестандардни специфични задачи, поседување лидерски способности

За аплицирање испратете CV на komercija@brzapratka.com со назнака за работна позиција секретар/ка асистент. Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!

КЛИКНИ