FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Сервисер/електроничар за ИТ опрема

  • Објавен пред 6 дена
  • Адинг
  • Активен до 18.03.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Се бара сервисер/електроничар за сервис на ИТ опрема, конзоли за играње, таблети и сл.

КЛИКНИ