ПРОДАВАЧ/КИ - ТЕТОВО

  • Објавен пред 9 месеци
  • Miss spice accessories
  • Активен до 31.10.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Тетово

Активни огласи од Miss spice accessories:

ПРОДАВАЧИ/КИ - ТЕТОВО

Miss spice accessories има потреба од продавач/ки за работа во ТЕТОВО.

Потребни квалификации: 

  • комуникативна, ведра и амбициозна личност
  • предност ќе имаат кандидатите со работно искуство

Ние нудиме:

  • фиксна плата
  • 40 работни часа неделно

Вашите апликации испратетѕе ни ги на следниот е-маил:

aneta.missspiceaccessories@yahoo.com

КЛИКНИ