Програмер

 • Објавен пред 8 месеци
 • Веником Софтвер ДООЕЛ
 • Активен до 28.03.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Фирмата ВЕНИКОМ СОФТВЕР има потреба од два програмери на следните работни позиции:

1.Senior programmer со напредно познавање на

 • C#,
 • VB.NET,
 • Crystal Reports (или/и) RDLC report,
 • MySql (или/и) MS SQL Server.

Кандидатите кој освен горенаведените техники треба да имаат познавање и работеле со:

 • HTML,
 • CSS,
 • jQuery,
 • Angular,
 • JSON,
 • XML имаат предност во одлуката за вработување.

2.Junior programmer со минимално познавање на

 • C#,
 • VB.NET,
 • Crystal Reports (или/и) RDLC report,
 • MySql (или/и) MS SQL Server.

Кандидатите кој освен горенаведените техники треба да имаат познавање и работеле со:

 • HTML,
 • CSS,
 • jQuery,
 • Angular,
 • JSON,
 • XML имаат предност во одлуката за вработување.

Заинтересираните кандидати своето CV да го достават на email: ilija@venikom.com

Огласот е отворен до пополнување на слободните позиции.

Веником Софтвер ДООЕЛ Скопје

Бул. Партизански Одреди 62/1/7

1000 Скопје

Тел: 02 3093774

КЛИКНИ